Páros Péntek – Prompt Friday

Fannival véget ért a tengeres projektünk, de úgy gondoltuk, hogy továbbra sem hagyjuk abba az együttműködést, ezért minden pénteken teljesítünk egy rövid írós kihívást. Fanninak egyébként új oldala van, ezért péntekenként az Ink, Maps and Macarons nevű oldalon kereshetitek az ő megoldását a feladatra. Bónusz, hogy az írások két nyelven születnek, mivel egyéni kihívásnak tekintem, hogy angolul is megtanuljak írni, amiben Fanni a mesterem. A mai kihívás így kezdődött: “A legszebb mosoly, amit valaha láttam…”. Olvassátok szeretettel!

images (1)

“A legszebb mosoly, amit valaha láttam…”

Az övé volt a legszebb mosoly, amit valaha láttam. Sajnos éppen a földön fetrengtem, amikor először találkoztam vele. Borzalmasan részegre ittam magam aznap a helyi bárban. A fény felettem pislákolt a plafonon, az öreg faasztalok különös táncot jártak körülöttem. A lelkem romokban hevert azon a fülledt éjjelen, amikor azt hittem, hogy már régóta ismerem a világ legszebb mosolyát, de már örökre elvesztettem azt.

Az egyik barátom segített, hogy felvegyük a harcot egy mérges sereg felessel. Akkor úgy gondoltam, hogy a vodka a legjobb orvosság a szerelmi bánatra, aztán mindent megcáfolt egy tökéletes ívelt száj.

Hamarosan elveszítettem a bárban az időérzékemet. A szám keserű ízű volt az alkoholtól. A hangos zene a szívem ritmusára lüktetett, éles nevetés hangzott fel a távolban. Kinyitottam a szemem.

Fényes ajkai csóknyi távolságra voltak tőlem. Éreztem a leheletét forró bőrömön. Újra becsuktam a szemem, mire megéreztem a száját az enyémen.

Percekig csókolóztunk a koszos padlón a zsúfolt kocsma közepén. A gondjaim hirtelen messzire távoztak. Mondani akartam valamit, de a zene elhallgatott körülöttem és a pub sötétségbe borult.

Amikor eszméletemhez tértem, a barátom szobájában feküdtem. Csak az ismeretlen lány édes parfümjét éreztem a bőrömön, de soha többé nem láttam újra gyönyörű mosolyát.

2 thoughts on “Páros Péntek – Prompt Friday

    • Thank you 🙂 I live in abroad and I use English a lot in daily life, but writing is much different. But I have Fanni who will correct my mistakes and help me to express myself in English 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük