Harmadik könyvfesztiválom – élménybeszámoló

Már az is igazi hagyománynak számít a kis blogomon, hogy minden évben érkezek nektek egy kis könyvfesztiválos élménybeszámolóval. Annyira hálás vagyok, hogy idén már harmadik alkalommal vehettem részt íróként a 26. Nemzetközi Könyvfesztiválon. Ha érdekelnek titeket az előző éveim élménybeszámolói, akkor ide és ide kattintva elérhetitek azokat is!

Sajnos az időjárással semmiképpen sincs nagy szerencsém, ha a Könyvfesztekről van szó. Az első évben majdnem megfagytam, tavaly pedig szó szerint leégtem. Idén a széllel és a rossz idővel harcoltunk újra, ezért egy szélvédett kis sarokban telepedtem le (ami végül annyira mégsem volt az :P). De hiába harmadik év, akkor is tovább fűt a lelkesedés. Mindig annyira boldog vagyok, hogy jöttök, és meglátogattok. Annyi pozitív energiával töltöttetek fel szombaton is. Ráébredtem, hogy már egész kis könyvkupacot kell dedikálnom, mire a trilógia végére érek. Mindig úgy érzem, hogy nem tudom eléggé kifejezni, mennyit jelent nekem az, ha meséltek a könyvvel kapcsolatos élményetekről. (Bár egyébként se tudom jól kifejezni élőben az érzéseimet, tuti ezért lettem író :D).

A mostani Könyfeszten már rutinosan vetettük bele magunkat a pakolásba, és tíz órakor meg is érkeztetek hozzám 🙂 Annyira jó érzés látni, hogy egyre több ismerős látogat el hozzám, még ha mindenkinek sajnos nem is tudom megjegyezni a nevét. De sejtettem, ha már a harmadik könyvet hozzátok, akkor bizonyára találkoztunk már. Annak pedig a legjobban örülök, ha azt mondjátok, hogy biztosan jöttök jövőre is, mert bármit elolvastok, amit írok. Hiába magamnak kezdtem el írni a Pennington-testvérek sorozatot, nálatok találtak a fiúk igazi otthonra!

Idén igazán örültem, hogy meglátogatott engem György Tekla, a Tekla könyvei könyvesbloggere, akivel tudtunk is váltani pár szót, és megosztottuk a Maximos olvasmányélményeinket is. Emellett átnézett hozzám Varga-Czakó Adrienn a Twister médiától. Idén is betoppant hozzám Ashely és Hikari is, akik nagy támogatóim már a kezdetektől. Köszönök mindent, lányok! 🙂

Hatalmas élmény volt még végre élőben találkozni Krausz Emmával, az Osztálykép szerzőjével. Ha követitek a blogot, akkor tudjátok, hogy ő is benne van a kis körblogolós csoportunkban. Úgy éreztem, azonnal megtaláltuk az összhangot élőben is.

Majdnem teljes Írók egymás között 🙂

Idén még egy vlogger, Tóth Evelin is eljött hozzám a Pergamenre hányt szavak csatornájától. Annyira örültem, hogy végre tudtunk találkozni, beszélgetni egy pár szót, hiszen nagyon kedvelem a videóit. Ráadásul végre valaki, akit tuti biztosan felismertem! 🙂

Emellett érdekesség, hogy eljött hozzám Szabó Tamás is, aki a Könyvhéten bizony velem együtt fogja dedikálni új regényét, ami májusban érkezik a Maxim kiadó Dream válogatás sorozatában! Visszajáró íróvendégem még Victoria Green és Tiszlavicz Marcsi is, akiknek mindig nagyon-nagyon örülök! 🙂 Marcsi idén kis kötettel is kedveskedett nekem, amit szeretettel fogok olvasni.

Az írók és bloggerek mellett persze vagytok, ti is, olvasók. Komolyan alig tudom szavakba önteni, mennyire hálás vagyok nektek. A kedvenc kis csapatom, Bettina, Vivien és Hanka megint jártak nálam. Hoztak fotókat, kérdéseket, csomó aláírnivalót. Nagyon örülök, hogy veletek is tudtam hosszabban beszélgetni. Meg persze veled is, Zita, mindig annyira boldoggá tesz a kedvességed!

Természetesen most is csak egy kis hányadot tudtam megemlíteni azok közül, akik eljöttek hozzám. Amikor megjelent a Maradj velem, még fogalmam sem volt, hogy ennyi kedves ismerősöm lesz a könyvkiadás miatt. Örülök, hogy támogattok, és hogy várjátok az új könyvemet. Már én is alig várom, hogy a kezetekben foghassátok. Jövőre mindenképpen érdekes könyvfesztiválunk lesz, hiszen egy másik sorozat első kötetet is velem lesz már! 🙂

Idén is hatalmas élményekkel és egy legjobb barátnős kávézással zártam a Könyvfesztivált holtfáradtan. Ráadásul hat kötetet is magammal hoztam, hogy ne maradjak olvasnivaló nélkül 😛 Emellett még megleptem magam egy Világok lángja rendeléssel is, hogy az Emlékezz rám befejezéséhez se legyek gyertya nélküli. Ne feledjétek, hogy rendelhettek Penningtonos-gyertyákat ide kattintva.

Aki nem tudott eljönni hozzám azt nagy szeretettel várom majd a Könyvhéten 🙂 És emellett mindenképpen szeretnék majd azoknak is kedveskedni, akik nem tudnak felutazni Pestre, úgyhogy hamarosan lesz nyereményjáték szuper kis Vigyázz rám könyvjelzőcsomagért! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük