Év végi sikerek

Örömmel számolok be arról, hogy decemberre is jutott egy bejegyzés, amelyben beszámolhatok pár megjelenésről, az írással kapcsolatos sikerekről. Most egy csokorba fogom az elmúlt hetek történéseit.

Elsőként számomra két nagyon fontos írótársról szeretnék beszélni, akik mindig támogatnak, inspirálnak, javítanak és folyamatosan mellettem állnak. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe Ladányi-Laurinyecz Klári blogját, írásainak különleges világát. Emellett Sütő Fanni vendégíróként alkotott egy angol nyelvű bejegyzést a The View From Here című internetes magazinba NaNoWriMo-val kapcsolatos kalandjairól, amit szintén ajánlok a figyelmetekbe (ide kattintva érhetitek el).

A héten jelent meg egy fordításom az Irodalmi Boncasztal 2.0 oldalán. A cikk eredetije Janice Hardy írása, és nagyon részletesen tárgyalja a nézőpontokat. Érdemes minden írónak végigolvasnia, hiszen nagyon érdekes, jó példákkal szemléltetett írástechnikai bejegyzés, ami nagyban segítheti a munkát. A fordítást itt olvashatjátok.

Az Egy Üstökös írásai blogon találhattok egy bejegyzést, amely az írásról és a kiadásról szól. A blogger engem is megkérdezett ezzel kapcsolatban. A rövid interjút itt olvashatjátok.

A hó végére még jutott két megjelenésem is. A Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház pályázatán kiemelték egy novellámat, ami az oldalra is felkerült. A Hiszek a társadalombiztosításban című kissé komor jövőképemet itt elérhetitek.

Nagy büszkeségem, hogy a Töviskapu felhívása nyomán kiválasztották novellámat megjelenésre az Aranymosás Irodalmi Magazin oldalára. Az Átmeneti állomás pozitív bírálatot kapott, amíg az írásom főszereplője kevésbé. A novellát itt megtalálhatjátok.

képek forrása: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük