Őszi hírek, eredmények

Néha-néha jó egy kis összefoglaló bejegyzés arról, hogy mi is történik mostanság velem. Úgy gondoltam, hogy a nagy NaNós hajrá előtt írnék pár dologról, amiknek örülök és sokat jelentenek nekem mostanság.

Kezdjük azzal, hogy a tavalyi év szeptemberében a Tales from the Blog nevű oldal novellapályázatot hirdetett, ahol a Szellemsebész című novellám a harmadik helyezést érte el. Idén nagyon szuper, ingyenesen letölthető ebookban lesz olvasható az írásom. A gyűjteménynek Borzalom a sorok között lett a címe, és két kötetben fognak megjelenni az írások. Egyébként én magam májusban csatlakoztam a Tales from the Blog csapatához, így később részt vettem a többi novella bétázásában is, ami igen fárasztó, ám annál tanulságosabb élmény volt. Ráadásul olyan megtiszteltetésben is részesültem, hogy én írtam a fülszöveget a második kötethez. Halloweenre egyébként meg is fog jelenni a gyűjtemény, akkor biztosan megosztom veletek.

Az Avana Egyesület az idei év elején hirdette meg az “Állatok a jövőben, a jövő állatai” című pályázatát. Ennek eredményeképpen az Új Galaxis 22. számában fog megjelenni a Különös esküvő című novellám nyomtatásban, amit én is nagyon várok.

Emellett jelentkeztem az Aquarius Kincsei által kiírt novellapályázatra, ahol bekerült A gondviselő című novellám az első húsz közé. Ugyan helyezést nem ért el, de lehetséges, hogy a jövőben ez is kötetbe kerül, aminek igazán örülnék. A gondviselőt egyébként elérhetitek innen. Olvassátok szeretettel!

Tegnap nagyon megmelengette a szívem Üstökös bejegyzése, aki blogján írt egy kritikát a saját magam által összeállított novelláskötetről. Nagyon tetszett a véleménye, és boldog vagyok, hogy örömmel olvasta végig a huszonkét novellámat. A blogbejegyzést elérhetitek innen!

képek forrás: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük