Folytatásos történet hétről hétre a blogon

Tavaly Sütő Fannival közösen egy héten keresztül képekre írtunk történeteket. Idén is valami különlegessel szeretnénk kezdeni az évet, ezért elhatároztuk, hogy egy folytatásos történetet alkotunk ketten az Olvasóinknak. Még a tavalyi év során akartunk egy olyan írós játékot játszani, amelyben kezdőmondatot adtunk egymásnak, amit folytatni kellet, de jött a november, és a december és az enyém eddig még nem készült el. A kapott mondatomból kiindulva elkezdek egy történetet, amelyet Fanni fog folytatni. Úgy gondoltuk, hogy minden kedden jelentkezünk közös kis projektünk folytatásával.

Természetesen a kihívás rizikós, hiszen fogalmunk sincs, hogy merre fogunk haladni. Mind a ketten hozzáírjuk a saját gondolatainkat, és hagyjuk, hogy a történet szépen kiforrja önmagát. Ebben benne van a bukás lehetősége is, de vállaltuk ezt a kis rizikót. Reméljük, hogy sokan velünk tartotok, és követni fogjátok a kis irományunkat, aminek se a zsánerét, sem a hosszát nem határozzuk meg előre. Csak annyit mondunk, hogy kedden jelentkezünk az első résszel. Egyik héten az én oldalalom, a másikon Fanni Rímsütödéjén jelennek majd meg az írások. De mindig linkelni fogom az átláthatóság kedvéért.

Már előre elmondom, hogy ezt a mondatot kaptam Fannitól: “A vöröslő tengervízben láttam meg először.” Én is kíváncsian várom a folytatást! 🙂

One thought on “Folytatásos történet hétről hétre a blogon

  1. Pingback: Amit a tenger adott I. - Gabriella's Writing

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük