Egy bejegyzés pont mára

Sokat gondolkoztam, hogy mit is írhatnék erre a hétre, hiszen szeretnék kicsit összefoglalni és előretekinteni, megosztani, hogy éppen mivel is dolgozom. 

Ma van a születésnapom, éppen ezért gondoltam, hogy mindenképpen kell írnom egy bejegyzést ide. Gyerekes dolog lehet, de engem a születésnap még mindig olyan élménnyel tölt el, mintha ötéves lennék. Emlékszem arra az izgalomra, amit gyerekként éltem át a születésnapom környékén. Az októbert a saját hónapomnak tartom, ez a nap pedig különösen az enyém. Sokszor erősebb késztetést érzek a fogadalmakra és a kívánságokra ezen a napon, mint újévkor, hiszen ez valaminek a végét és valami újnak a kezdetét jelenti. Szeretem érlelni lelkemben a születésnap különleges élményét és izgalmát, amelyet nem is az ajándékok, hanem ez a furcsa, gyomorbizsergető élmény jelent számomra. Mintha az év 365 napjából ez lenne csak igazán az enyém.  Mindenkinek Boldog Születésnapot Kívánok, aki osztozik velem ezen a napon, de mindenki másnak is, aki tud osztozni az érzéseimben 🙂

Ehhez kapcsolódik, hogy idén a születésnapomra megrendeltem a Wonderbookot, amely egy
igen érdekes írástechnikai olvasmány. Mindenképpen szeretném majd olvasás közben megosztani a vele kapcsolatos élményeimet. Általában ódzkodom az írástechnikai dolgok túlzásba vitelétől, de ez a könyv meghozta a kedvemet egy kis játékra és esetleges tanulásra.

Emellett közeledik a november is. Idén is belevágok a NaNoWriMo-ba, amivel kapcsolatban ebben az évben is szeretném megosztani tapasztalataimat és küzdelmeimet hétről hétre. Szükségem is lesz egy kis ösztönzésre, hiszen most kezdtem el a trilógiám harmadik kötetét, és a verseny mindenképpen erős lökést fog adni annak, hogy haladjak előre. Már érzem a november írós fuvallatát, közben lassan feltöltöm a tea- és kávékészletemet is!

Ráadásul Üstökös nagyon megörvendeztetett, hiszen belekezdett az Árnyalatok című novelláskötetembe, amelyet a NaNo miatt készíthettem el pár példányban. Ezzel együtt felkerültem a GoodReadsre, ami megörvendeztette a kis lelkemet. Remélem, hogy egyszer több könyv is kerül majd a profilomra.

képek forrása: Pinterest

2 thoughts on “Egy bejegyzés pont mára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük