Beszélj hozzám borító és fülszöveg

Elérkezett az idő, hogy én is megosszam veletek a Beszélj hozzám fülszövegét és borítóját. Nagyon köszönöm a kedves bloggereknek, hogy megosztogatták az oldalaikon és csupa szépet mondtak a Pennington testvérek második részének borítójáról. A bejegyzéseket ide kattintva olvashatjátok: Szembetűnő, Könyvmánia Blog, Veronikas ReederFeeder, Ink, Maps&Macarons, Írásaim tárháza és Fleur de Livre.

A könyv december hatodikán érkezik, és már ide kattintva elő is rendelhetitek. Emellett már van Molyos és Goodreadses adatlapja is. A könyv különlegessége egyébként, hogy magában is olvasható. szóval, hogyha ezzel kezdenétek a sorozatot, akkor is teljes képet kapnátok a történésekről 😉

Nem győzök köszönetet mondani a kiadóm munkájának, a borító idén is Botos Tamás munkája, és engem teljesen lenyűgözött, amikor megláttam. Valamiért mindig is kék színekben képzeltem el ezt a könyvet, és hihetetlen érzés volt, ahogy megelevenedett előttem. Ráadásul megjelenik a borítón egy fontos jelkép is: az óriáskerék. Remélem, hogy ti is annyira szeretni fogjátok ezt a borítót is, mint az előzőt!

Most pedig jöjjön a borító és a fülszöveg:

 

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David bátyja öngyilkossága után határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel. Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük