Elköltöztem!

letöltésMár nagyon régóta fontolgatom, hogy elhagyom az írós blogommal is a Blogspotot. Szerettem oda írni, de az írós blogommal való elköteleződésem erősebb jeleként költöztem erre az új, saját neves oldalra. Tudni kell, hogy az év elején belejöttem a honlapok alkotásába, akkor készült el a Bizzarium nevű oldalam újabb változata is. Már akkor kitaláltam, hogy az írós oldalam is megérdemel egy letisztultabb külsőt.

Remélem, hogy szeretni fogjátok az új oldalt, szerintem sokkal átláthatóbb, így könnyebben kereshetőek a bejegyzéseim. A jövőben továbbra is tervezek bejegyzéseket írástechnikáról, az írói pálya csodáiról, emellett még személyesebb posztokat is szeretnék alkotni életútról és persze a publikációim és novelláim is helyet kapnak majd.

Nagyon örülök, hogy a Facebook oldalam elérte a 200 követőt, így szeretnék továbbra is érdekes tartalmakkal jelentkezni, megosztok veletek mindent, ami az írással kapcsolatos. Emellett persze tovább folytatódik Fannival a kisregényünk, amelyet a későbbiekben szeretnék könyv formába önteni és limitált formában kisorsolni közöttetek, persze, majd akkor, hogyha a végére érünk.

b84ca7cc668d43a541b8f95e7fe78b15

Abban is reménykedem, hogy a későbbiekben a regényeimmel kapcsolatos hírek is helyet kaphatnak az oldalon. Addig is mindenkinek jó olvasást és böngészést kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük