Dream-könyvekkel a világ körül idén nyáron

Mivel idén nagyon sokan belföldön fogunk csak nyaralni – én például maradok mondhatjuk, hogy a saját kertünkben maradok, így arra gondoltam, hogy utazzuk körbe a világot Dream és Mount Blanc könyvekkel 😉 Hoztam nektek tíz könyvet, amik nyári hangulatot varázsolnak, és tökéletes társak lehetnek a strandon. Ráadásul a kiadónál szuper akciók is vannak a könyvekre, amit ide kattintva el is érhettek.

Firenze – Olaszország

Jenna Evans Welch: Love & Gelato – Firenzei nyár

A Love & Gelatónak már borítója is nagyon nyári, és egyenesen Olaszországba repít bennünket. Lina édesanyja halála után az apjával tölt egy nyarat Olaszországban, ahol különleges kalandokba keveredik, megismerkedik egy olasz fiúval. Olasz hangulat, rengeteg fagyival.

Írország

Jenna Evans Welch: Love & Luck – Szerencsés szerelem

Jenna Evans Welch másik könyve is tökéletes nyári olvasmány, aminek segítségével a csodás írországi nyárba utazhatunk – ami ugyan nem túl nyárias, ha a véleményemre vagytok kíváncsiak. Addie a családjával utazik nagynénje extravagáns esküvőjére Írországba családjával. Igazi YA, igazi ír hangulat.

Anglia

Rosie Walsh: Hét nap szerelem

A Hét nap szerelem egy különleges szerelmi történet. A sztori számomra az angol nyár hangulatát hozza vissza, lehet azért is, mert júniusban olvastam. Azon kívül, hogy érdekes, szinte thrillerbe illő a sztori eleje, nagyon hangulatos, érdekes könyv egy hét napig tartó kapcsolatról, és egy pasiról, aki nem hívta vissza a nőt, akibe egymásba gabalyodtak nyáron.

Virginia – Egyesült Államok

Jeanette Walls: Az ezüst csillag

Egy sokkal kevésbé ismert Dream-könyvet is hoztam. Nagyon szeretem Jeanette Walls írásait, ezért nagy szeretettel ajánlom Az ezüst csillagot is. A hetvenes években járunk, ahol egy testvérpárnak Virginiába kell utaznia, ugyanis anyjuk úgy dönt, hogy a nyáron művészileg kiteljesedik, és magára hagyja a gyerekeit. A két lány ezért a nagybátyjukhoz indul. Virginiai nyár. Mi kell még? 🙂

Ausztrália

James Delargy: 55 – Gyilkos vagy áldozat

Hogyha szeretnétek idén nyáron izgalmas thrillert olvasni, akkor szeretettel ajánlom az 55-öt, ahol is két férfi kerül a forró Ausztráliában a rendőrség kezére. Mind a ketten ugyanazt a történet mondják el. Egyikük sorozatgyilkos, a másik az áldozat, de melyikük melyik?

Franciaország

Nina George: Levendulaszoba

Ebben a könyvben egy párizsi könyvkereskedőt ismerhetünk meg, aki szerint a könyvek mindenre gyógymódot jelentenek. Jean Perdu pontosan tudja, kinek melyik könyvre van szüksége, hogy meggyógyítsa a lelket. Ismerjük az érzést, ugye?

A nyílt tenger

Natalie Parker: Seafire – Lángoló tenger

Ha egy kis fantasyra vágynátok a nyáron, akkor sok szeretettel ajánlom Natalie Parker kalózos történetét, ahol egy lányokból álló kalózhajó mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A lányok folyamatos harcban állnak a kartácsok ellen. Szuper kalandos történet.

Illatvilág

Stacey Lee: A szerelem illata

Ha szeretnétek igazán nyári, illatos könyvet választani, ami ráadásul mágikus realista műfajban íródott, akkor ez tökéletes választás lesz. Mimosa élete az egyik utolsó aromatőrként csak az illatok körül forog. A családja ugyanis illatbizniszt vezet, csupán illatok alapján képesek összehozni tökéletes párokat. Izgalmas történet és nagyon különleges.

Egyesült Államok

Jennifer E. Smith: Vajon ránk talál a szerencse?

Mit tennétek, ha megnyernétek a lottó főnyereményt? Mire költenétek? Alice-szal és Teddyvel megtörténik ez a hihetetlen szerencse, ami aztán teljesen a feje tetejére fordítja az életüket.

Szicília

Catherine Banner: Ház az éj peremén

Ebben a könyvben Castellamare csodás szigetére repülhetünk, ami még Szicíliától is délre helyezkedik el, de a világ bajai ide is elérnek. Egy apró sziget különleges története.

Róma – Olaszország

Lucy Foley: A meghívó

Az ötvenes évek Rómájában egy luxusjachtra röppenhetünk Lucy Foley regényével. Egy különleges szerelmi történetet ismerhetünk meg, ami egy gazdag grófnő és egy lepukkadt újságíró között szövődik. Igazi mediterrán hangulat nyárra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük