A győzelem és egy novella

Tegnap – egy nappal november vége előtt – befejeztem a NaNót, készen lettem az 50 ezer szavammal. Ezzel most büszke tulajdonosa vagyok egy félig kész regénynek, ami már a negyedik könyvem lesz.

Hosszú volt a hónap, de mindenképpen megérte a fáradozást. Ráadásul idén majdnem 1800 szavas napi átlagot hoztam, hiszen két napot teljesen kihagytam a versenyből. Jó volt a lengyel régióban írni, két írós találkozón is részt vettem, és megismerhettem pár új embert is. Persze most decemberben inkább novellaírós terveim vannak, és a regény folytatása a későbbiekben, csak kicsit lassabb ütemben.

Átlépni az 50 ezer szót tegnap is hatalmas élmény volt. Idén is kaptunk kuponokat, készíthetünk ingyen példányokat a könyvünkből és kaptunk oklevelet is. Természetesen mindent megörökítettem az utókornak (de leginkább saját magamnak), hogy jövőre is motiválhassanak a képek.

Idén is éreztem azt a NaNo alatt, hogy jó lenne mással is foglalkozni, de már egy novella sajnos nem fért bele a napjaimba, ezért a decembert mindenképpen erre fogom áldozni. Mindig megihlet az évszakok váltakozása, ezért most téli, karácsonyi írások felé fogok kalandozni.

Emellett ígértem, hogy elérhető lesz a Szellemsebész című novellám, amely erről az oldalról letölthető és olvasható. A Borzalmak a sorok között című kötet első novellája. Igazi téli írás, amit  egy hideg, januári napon írtam. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit borzongatóbb írást szeretne olvasni tőlem. De a kötet többi novelláját is érdemes elolvasni. Nyáron én lettem felkérve a szerkesztési munkákra, ezért mindegyiket volt szerencsém elolvasni. Ráadásul az oldalra később újabb, ingyenesen letölthető könyvek kerülnek fel. Most elérhető a Bizzarium első novelláskötete is. Az oldalon én is főszerkesztő és tulajdonos vagyok, ezért magam válogattam be az írásokat a kötetbe.

Mindenkinek jó olvasást és kellemes hangolódást a lassan közelgő ünnephez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük