Páros Péntek – Prompt Friday

Today prompt is the following: “A kid comes out of the school bathroom with toilet paper dangling from his or her waistband.” My fantasy went really funny yesterday, so my souliton is about a strange monster who lives in the school bathroom. You can find Fanni’s piece in Ink, Maps and Macarons.

Mai kihívásunk a következő:”Egy gyerek kisétál az iskolai WC-ből, de WC-papír lóg a nadrágja korcából.” Tegnap vicces kedvemben voltam, így egy furcsa szörnyről írtam, aki az iskolai WC-ben tengeti a napjait. Fanni megoldását az Ink, Maps and Macarons oldalon találhatjátok.

The Toilet Monster

Sharp laughter echoed through the bright school corridor. Noah’s face immediately turned red immediately, but he didn’t understand why every other kid pointed their fingers at him. Then he noticed the grey chunk of toilet paper attached to his waistband. Noah’s heart pounded hard in his chest. He grabbed the paper really angry and threw it towards the other kids. A little girl started singing a non-existent, irritating song in a squeaking voice.

Noah let the air out of his lungs and walked away. He didn’t want to care about the others, because today he was a true hero. He was the only one who was brave enough to protect the students from the monster who lived in the sewage under the Third Street Elementary School.

It was a bright, sunny autumn day when Noah rushed into the first floor boy’s restroom after his stepmother mixed the orange juice with whole milk. She knew about Noah’s sensitive stomach but she did it on purpose. Noah turned ten year old that particular day, it should have been a wonderful day, not a stomach wretched one. But it wasn’t the only shock.

He checked the time on his watch, he was running late. He flushed the toilet in the empty bathroom when a horrifying sound ran down the pipes. The deep murmur shook the weak walls of the school. Noah yanked up his pants and peaked out from the booth.

The sound was terrifying and not natural at all. Noah stood up on the toilet when the monster slid under the booth walls. It was brown and liquid, it seemed sticky and dangerous. Noah couldn’t think: his hands were shaking when the monster slipped close to him.

But it was his birthday. He just couldn’t die on his tenth anniversary on Earth. He held the toilet paper in his hands and started to roll down the paper then threw it towards the monster. It wasn’t enough but when the little boy started to pour his acidy orange juice on him, the monster started to fizzle. His stepmother had put another bottle of juice in his backpack earlier that morning. The smell was horrible, like the depth of the sewer system.

Noah held his hand in front of his mouth and watched the thing until it disappeared. That’s why he had a piece of toilet paper on his waistband.

And it was just the first two hours of his tenth birthday.

letöltés (1)

Szörnyeteg az iskolai WC-ben

Éles nevetés hangzott fel az iskola folyosóján. Noah arca azonnal vörössé változott, de először nem értette, hogy miért mutogat rá a többi gyerek. Percekkel később felfedezte, hogy egy darab szürke WC-papír ragadt a nadrágja korcába. Noah szíve azonnal heves ütembe kezdett a szégyentől. Dühösen megragadta a papírt, majd a többiek felé dobta, miközben egy kislány fülsértő hangon énekelt nem létező dalocskát.

Noah kifújta a levegőt a tüdejéből, majd tiszteletteljesen elsétált. Egyáltalán nem akart foglalkozni a többi gyerekkel, senki sem sejtette, hogy igazi hős menetel előttük. Senki sem volt olyan bátor, hogy megmentse a Harmadik Utcai Általános Iskolát a csatornában lakozó szörnyetegtől, csak Noah.

Verőfényesen sütött az őszi nap, de Noah mégis az első emeleti mellékhelyiségben töltötte a reggelét. Mostohaanyja összeitatta vele a narancslevet és a zsíros tejet annak ellenére, hogy tudta, hogy a fiúnak milyen érzékeny a gyomra. Ráadásul aznap volt a születésnapja, aminek nem egy hascsikarós, fájdalmas napnak kellett volna lennie. Ez még csak az első megrázkódtatás volt.

Noah megnézte az időt a karóráján, és megállapította, hogy késésben van. Lehúzta a WC-t az üres helyiségben, amikor egy borzalmas hang szaladt végig a csöveken. A mély mormogás megremegtette az iskola gyenge falait. Noah felrángatja a nadrágját, majd kikukucskált a fülkéből.

A hangok egyáltalán nem tűntek természetesnek. Noah már a WC tetején állt, amikor a borzalmas szörnyeteg besiklott a fülke falai közé. Barna nyálkás lény volt, a teste ragacsosan veszélyesnek tűnt még a távolból is, és egyre csak Noah felé tartott. A kisfiú keze azonnal megremegett.

De nem halhatott meg pont a születésnapján, épp a tizedik évfordulóját ünnepelte a Földön. Megragadta a WC-papírt, letekerte és a szörnyeteg felé dobta. Ez még nem volt elég, ezért a fiú a táskájában található narancslevet kezdte önteni az undormányra, mire az sistergő hanggal oldódni kezdett. A szag borzalmas volt, mintha a csatorna mélyéről tört volna elő.

Noah a szája elé kapta a kezét, és figyelte, ahogy a lény lassan eltűnik. Így esett, hogy a papír a nadrágja korcában végezte, és ez csak az első két órája volt a tizedik születésnapjának.

letöltés (2)

2 thoughts on “Páros Péntek – Prompt Friday

 1. Pingback: Prompt Friday 2 / Páros Péntek 2 - Ink, maps & macarons

 2. Hey, girls 😉

  I was looking forward to Friday all week, so I’m here again 🙂
  As I see this week’s prompt somehow pushes the same button of you. I mean secret chambers and monsters come from the same root 🙂 well, at least a little bit 🙂
  Anyway I liked to read all of the stories, but now I think English version is better at both of you. It’s like they have less mistakes (or I just not recognized them) and the words and sentences are flowing easier.
  I have to say that I liked Fanni’s idea a little bit more, but it only means that I’m not comfortable with toilet monsters 😉
  (And I’m terribly lazy today so both of you get the same comment… sorry for that *blushes*)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük