Megjelenik az első regényem

Nagyon régóta várom, hogy megírhassam ezt a blogbejegyzést. Hosszú-hosszú idő telt el azóta, hogy leírtam 2012 áprilisában a Maradj velem első mondatát, és úgy fest, hogy idén decemberre teljesül az egyik legnagyobb álmom, és megjelenik az első könyvem a Maxim kiadó Dream-válogatás sorozatában. Most egy kicsit beszámolnék Nektek a hosszú útról, ami ide vezetett.

A Maradj velem első sorait még Budapesten írtam le kis garzonlakásunkban, a regény végigkövette a három hónapos kanadai-amerikai kalandomat, később a Lengyelországba költözésemet. Megnyertem vele a 2012-es NaNoWriMot és 2013 márciusában fejeztem be a kéziratot, ami akkor 95 ezer szavas volt. Szerencsére lett pár lelkes előolvasóm, aki szeretettel fogadták a történetet, és szívesen elmerültek erősen realista világában.

6dcfeb25f22b1ec229e2fbf58f991885

A Maradj velem a harmadik megírt kéziratom lett, amikor elkezdtem, éppen az IRKA szervezésében tartott íróiskolában vettem részt Galántai Zoltán vezetésével. Ott rengeteget tanultam a regényírásról, precíz hátteret építettem az Egyesült Államokban játszó történetemnek. Emellett úgy megszerettem a karaktereimet, hogy aztán éveken keresztül nem tudtam kiszabadulni a hatásuk alól (talán még most sem).

e20e9df86bb94dc815b8ce9a6428a9bbA Maradj velem realista fikció, amelynek középpontjában a Pennington-testvérek állnak, akiknek megkeserítette a gyerekkorukat saját anyjuk. A történet elején az idősebb fiú, Chris öngyilkos lesz saját otthonában, mire öccse, David elhatározza, hogy elmeséli gyerekkorukat, amely a múltban elvezet a tragédiáig. Közben a jelenben is olvashatjuk David gyötrelmét a gyásszal, amelyet kissé bonyolít, hogy megjelenik Chris ex-menyasszonya, aki feltépi a régi sebeket.

Persze fogok még pár dolgot mesélni nektek a könyvről a megjelenésig, hátha meghozom hozzá a kedveteket 🙂 Hogyha már érdeklődnétek iránta, akkor kereshetitek a Maxim könyvkiadó oldalán, ahol a 2016-os őszi újdonságokat 30%-os kedvezménnyel előrendelhetitek meg, hogyha ide kattintotok. Hogyha bármi kérdésetek van a könyvvel, vagy a megjelenéssel kapcsolatban, akkor kérdezzetek nyugodtan 🙂

5def2bfd40e77a2c2389b370feed0034

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük