Beszélj hozzám kimaradt jelenet nyereményjátékkal

Mivel sajnos idén nem tudok részt venni a Könyvhéten, ezért úgy gondoltam, hogy semmiképpen sem hagyhatom, hogy valamilyen érdekességet ne osszak meg veletek, éppen ezért ma egy kimaradt jelenetet olvashattok a Beszélj hozzám-ból, ami szerintem olyanoknak is érdekes kedvcsináló lehet, akik még nem olvasták a kötetet, hiszen nem igazán spoileres. Emellett pedig a rövid részlet alján találtok egy Rafflecopter-dobozt, amivel jelentkezhettek a nyereményért, ami nem más, mint egy friss, ropogós Beszélj hozzám kötet. Ha még teljesen kezdő Pennington-testvér olvasók vagytok, akkor is jelentkezhettek, hiszen a trilógia olvasását lehet nyugodtan kezdeni a Beszélj hozzám-mal is. A játék stílusosan a Könyvhét végéig tart (június 10.), és elég egyetlen feladatot teljesíteni, már akkor bekerültök a kalapba, de minél több kérésnek tesztek eleget, annál nagyobb az esélyetek a nyereményre! 🙂 Sok szerencsét, a dobozt a részlet alatt találhatjátok!

Beszélj hozzám

kimaradt jelenet

Szerettem, hiába sokszor annyira nehéz volt. Iszonyatos volt olyasvalaki mellett lenni, aki annyira gyűlölte saját magát, hogy folyamatosan sebezte a saját testét. De nem akartam elhagyni, egyetlen percre sem akartam feladni a küzdelmet. Abban az évben azonban minden téren próba lett téve a kapcsolatunk.

Lassan megbicsaklottam a súly alatt. Hibákat hibára halmoztam, amely miatt Chris egész egyszerűen kicsúszott a kezem közül.

Hajnali egy körül lekísértem Davidet cigizni. Addigra sikeresen feloldódtak a korlátok, Chris is iszogatott velünk, és elkezdtünk egy stratégiai játékot is játszani. Fél kettőre Chris tényleg elfáradt, én pedig voltam annyira részeg, hogy dohányos élvezeteimnek hódoljak.

Elvettem Davidtől egy cigit odalenn, amin minden egyes alkalommal meglepődött, pedig azért egészen sokszor cigiztem vele a közös történetünk során.

– Chris meg fogja érezni rajtad – csóválta meg mosolyogva a fejét. – És akkor az én ágyamban kell aludnod.

– Nem lenne nagy a különbség – nevettem fel, majd kifújtam a füstöt a januári hidegben.

– Ó, dehogynem – csatlakozott hozzám. – Minden okés veletek?

Nekidőltem a falnak, ami igen hidegnek bizonyult, majd újra Davidre néztem, aki nem gombolta be a kabátját a hideg ellenére sem.

– Ja – válaszoltam. – Kicsit veszekedtünk, de már rendben van.

– Akkor jól éreztem, hogy kurva rosszkor érkeztem.

– Lehet inkább jókor jöttél, így biztosan jobb esténk volt.

– A bátyám néha rohadt nehéz eset.

Megerősítésként bólintottam. David lassan fújta ki a füstöt a januári hidegben. Percekig hallgatott majd újra visszanézett rám vigyorogva. Jó volt felszabadultnak látni mindenféle drog nélkül.

– Legalább neked nem kell ma egyedül aludnod. Rohadtul berúgtam a jó hírtől, csak jól tartom magam.

– Ez a kettő hogy jön össze? – nevettem fel. – Vagy már csak egy barátnő hiányzik a tökéletes életedhez?

David a korláton oltotta el a cigijét, az enyém még kitartott. Arcán a vigyor egyszerű mosollyá fakult. Lassan megcsóválta a fejét.

– A barátnő dolgot meghagyom Chrisnek, azt hiszem.

Eltapostam a csikket, majd egy pillanatra David szemébe néztem. Ha józan lettem volna, akkor valószínűleg vicces magyarázkodásba kezdek arról, hogy ezt csak most gondolja így, hogy majd később jön egy lány, akivel majd mást lesz. De erről abszolút nem voltam meggyőződve. Davidnek és Chrisnek is furcsán alakult a kapcsolata a nőkkel. Én valamiképpen beférkőztem Chris bizalmába, valószínűleg tizenéves korában könnyebb volt áttörni a korlátokat, aztán valahogy itt ragadtam. De ahogy Margaret Pennington rideg, kék szemére és tökéletes külsejére gondoltam, akkor teljesen megértettem a fiúk fenntartásait.

Daviddel hosszú percekig néztük azon a hajnalon a néma utcát. Szorosan magamhoz akartam ölelni. Abban az évben képtelen voltam lerázni magamról a kellemetlen előérzetet.

a Rafflecopter giveaway

4 thoughts on “Beszélj hozzám kimaradt jelenet nyereményjátékkal

  1. A játékhoz egyébként is minden megvolt már, a Maradj velem befejezése után rögtön várólistáztam a következő részt, mert úgy gondoltam, hogy ennél a sorozatnál van értelme egy másik szemszögből átrágni a dolgokat még egyszer. Én sem értettem teljesen Amy motivációját, kíváncsian várom, hogy mi lesz a Beszélj hozzámban. 🙂
    A kedvenc könyvemről annyit, hogy moly szerint eddig 28 könyv érdemelte ki ezt a megnevezést.. és mind elég más 😀 Egyik ilyen Janne Teller Semmi c. könyve, de imádom az Ambrózy báró eseteit, az Outlandert, az Egyasszonyt, A burkot, az Üvöltő szeleket és még sorolhatnám. 😀

  2. Kedves Gabriella!
    A kedvenc könyvem A Boszorka fénye Beninától. Igaz sokkal több külföldi szerzőt olvasok, és nagyon sok könyvet értékelek 5 csillagosra, mégis talán ezt a könyvet olvastam a legtöbbször és sokadszorra is tetszett. 🙂
    Szép hétvégét kívánok, és köszönöm a lehetőséget!
    Üdv,
    Viki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük