Érkezik a Könyvhétre az Engedj el

Annyi hírt osztottam meg veletek a napokban a Facebook oldalon és az Instagramon, hogy úgy döntöttem, mindenképp szeretném itt egy csokorba foglalni az elmúlt és elkövetkező hetek izgalmait. Főleg az Engedj el-ről lesz szó, a Könyvhétről és a Maradj velem második kiadásáról.

Az elmúlt héten az Instagramon számoltam be nektek arról, hogy nem sikerült hazajutnom Magyarországra, mert sikeresen leterített a covid delta-variánsa közvetlen azelőtt, hogy repülőre szálltam volna. Szerencsére már úgy fest, teljesen felgyógyultam, és annyi előnye volt is, hogy nem sikerült hazajutnom, mert lázasan konkrétan bele kellett vetnem magam a munkába. Augusztus 20-ra a nyomdában kellett lennie az Engedj el-nek, hogy el is készülhessen a közelgő Könyvhétre. Egész héten dolgoztam a covidom alatt, remélem, ez nem fog meglátszani a közelgő könyvön 😛

Közben elhoztam nektek az Engedj el csodálatos borítóját is, amit az egyik szeretett marketinges kollégám Nádházi Nikolett készített. Ő előolvasója is volt a könyvnek, így úgy érzem, teljes mértékben elkapta a regény esszenciáját. Szerettük volna, ha a borító hozza az előző sorozat hangulatát, de újat is tud mutatni, hogy jelezze, ez valami újnak a kezdete.

Az Engedj el tehát a Könyvhétre érkezik. Már elő is rendelhetitek az olvas.hu oldalon, a Bookline-on, a Lírán, a Librinél, ha a linkekre kattintotok. Emellett már Molyon is listázhatjátok és akár Goodreadsen is elérhetitek.

A Könyvhéten pedig vasárnap délután (szeptember 5.) fogok dedikálni kettő és öt óra közöttúgy hozta a sors, hogy akkora épp odaérek, ha a sors nem szól újra közbe, de remélem, ezt már eljátszotta. Lesznek nálam könyvjelzők, és természetesen minden regényemet aláírom. Még egyébként sem volt lehetőségem a MidLife Crisis duológia dedikálására egyáltalán. Az eseményt elérhetitek ide kattinva, a 23-as pavillonnál fogtok megtalálni. A regényekre lesz 2+1 akció és 20% kedvezmény is.

Hétfőn élőben is bejelentkeztünk Kresák Réka szerkesztővel a Dream Könyvek oldalán, ahol csomó hasznos infót jelentettünk be nektek. Többek között ott árultam el, hogy érkezik a Maradj velem második kiadása, ami hatalmas öröm számomra. Az Instagramon írtam nektek arról is, hogy a javított kiadásról lesz szó, több mint négyszáz megjegyzésem volt az eredeti regényhez. Emellett egy kihúzott fejezetet is olvashattok benne és egy extra Chris-nézőpontú novellát is. A nyomda dolgozik rajta, hogy a Maradj velem is ott legyen a Könyvhétre, de ez sajnos még nem biztos, annyit tudok biztosra mondani, hogy az őszi időszakban érkezik.

Azt hiszem, ezzel zárhatom is a hírek tömött sorát. Remélem, sokan eljöttök hozzám a Könyvhétre. Nekem biztosan érdekes élmény lesz, ugyanis már majdnem két éve nem voltam otthon, és hozzátok megyek először. Nagyon várom, hogy újra dedikálhassak és beszélgethessek veletek élőben! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük